جدیدترین اخبار :
  • تاکید دبیر شورای‌عالی مناطق آزاد بر تسریع در احداث دهکده ورزشی «پیل‌بند» چابهار
  • ایجاد منطقه آزاد مشترک موجب توسعه روابط اقتصادی و تجاری ایران و پاکستان می‌شود
  • با حضور دبیر شورای‌عالی مناطق آزاد؛ بزرگترین کارخانه تولید کنسرو تن ماهی کشور در چابهار کلنگ‌زنی شد / بازدید و افتتاح چند طرح تولیدی، صنعتی، کشاورزی و عمرانی در چابهار
  • افتتاح یک شرکت فناور در زمینه صنایع غذایی و بهداشتی در چابهار
  • احداث بزرگترین کارخانه کنسرو تن ماهی کشور در چابهار آغاز شد

اقدام ارزشمند 300 نفر از مالکین املاک تجاری در منطقه آزاد چابهار

اقتصادی | تاریخ خبر : 99/01/02 | تعداد بازید :2959
رییس اتاق بازرگانی و اصناف منطقه آزاد چابهار : باتوجه به شیوع کروناویروس درمنطقه و تعطیلی مراکز تجاری و عدم فروش در صنوف مختلف ممکن است این تعداد افزایش یابد.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل منطقه آزاد چابهار صادق مبرهن افزود: هماهنگی با سازمان منطقه آزاد چابهار در تمامی موارد به ویژه اجابت و اجرای درخواست مدیرعامل سازمان مبنی بر تعطیلی مراکز تجاری و خدماتی منطقه و جلوگیری از ایجاد هر گونه تجمع و اجتماع خطرزا از دیگرکارهایی بوده که انجام شده است.

وی اظهارداشت: ارسال نامه و درخواست مکتوب به مدیرعامل سازمان در خصوص ارائه تسهیلات ، تخفیفات و معافیت های مرتبط با ایام تعطیلی از طرف سازمان و موافقت ایشان با بخشی از درخواست‌ها و ابلاغ آن به واحد‌های سازمانی از دیگر اقدامات اتاق بازرگانی است.

مبرهن افزود: پس از هماهنگی مدیرعامل سازمان با مدیریت بانک قرض‌الحسنه رسالت،جهت دریافت تسهیلات با نرخ صفر درصد باهدف تامین حقوق اسفند ٩٨ کارکنان موسسات مالکین مراکز تجاری، امور اداری مربوطه بسرعت انجام و دریافت تسهیلات در کمتر از ٢ روز توسط ۴ موسسه انجام شد.

آرشیو اخبار

سامانه پیامکی و ایمیل